Подкрепи и отпразнувай: Обществен пикник и благотворителна кампания за църквата “Св. Иван Рилски”

Скъпи приятели,

С радост ви каним на специално събитие, което ще съчетае духа на общността и подкрепата за нашата Българска православна църква “Св. Иван Рилски” в Чикаго. На 29 септември 2024 г. от 11:00 до 19:00 ч. в Busse Woods, Grove 18, Elk Grove Village ще проведем пикник и благотворителна кампания, посветени на събирането на средства за възстановяването, поддръжката и ежедневните разходи на нашата църква.

Това събитие е прекрасна възможност да се съберем заедно с приятели, семейства и всички съмишленици, които споделят вярата и любовта към българските традиции. Докато се наслаждаваме на прекрасния есенен ден в природата, ще имаме възможността да обменим мисли, да създадем нови приятелства и, най-важното, да подкрепим мисията за отваряне на нашата църква.

Програмата ще включва:

  • Вкусни традиционни ястия и напитки
  • Забавления за децата
  • Томболи и игри
  • Музика и народни танци
  • Кампания за набиране на нови членове

Основната цел на този пикник е да съберем средства и нови членове, който ще помогне за успешното отваряне и функциониране на нашата църква. Вашата подкрепа е изключително важна за запазването на българския духовен и културен живот в Чикаго.

Ако все още не сте член, ще имате възможността да се присъедините на място или онлайн чрез нашия формуляр за членство. Всеки принос е от значение за нашата обща цел.

Очакваме ви с нетърпение на това вълнуващо събитие!
Нека заедно се забавляваме и допринесем за бъдещето на църквата “Св. Иван Рилски”!

Кога: 29.09.2024 г., от 11:00 до 19:00 ч.
Къде: Busse Woods, Grove 18, Elk Grove Village

Благодарим ви за подкрепата и очакваме да се видим там!С уважение,
Екипът на Българската православна църква “Св. Иван Рилски” в Чикаго

Scroll to Top